Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Business by Design

25 mei | 11:00 16:00

Tijdens dit Live Event ga jij je aanbod en bedrijf afstemmen op jouw Human Design bij Anouk Barendrecht! Een aanbod creëren dat helemaal past bij wie jij bent, wat jij te doen hebt en hoe jij optimaal van waarde bent voor je ideale klant. Zo leer je leven en werken op een manier die helemaal bij je past!

Je gaat:
– Je bedrijf richting geven aan de hand van je life purpose
– Je aanbod afstemmen op je unieke gaven, talenten en eigenschappen
– Je ideale doelgroep en groepsgrootte voor je aanbod bepalen
– Je geldblokkades ontmantelen
– Je ideale werkwijze en planning vormgeven
– Je meest natuurlijke manier van marketing en verkopen

(Ik ga er vanuit dat je al enigszins bekend bent met de basisprincipes van Human Design. Is dat niet het gevoel, boek dan de Human Design Minireading bij, zodat ik je voorafgaand aan het Event alle basisprincipes uitgebreid kan uitleggen)

€222 excl. btw

Ik ben een 6/2 Sacral Manifesting generator. Business Consultant. Spiritual teacher. Motivational Speaker. Creatieve fladderaar. Rasoptimist. Besmettelijk enthousiast. Afgestudeerd HBO Bachelor of Economics. Meer dan 15 jaar ondernemerservaring in verschillende branches. Helderwetend en heldervoelend. Ik geloof dat hoe meer mensen gaan doen wat ze het allerliefste doen, op een manier waar zij zielsgelukkig van worden en dáár een goedbelegde boterham mee verdienen, hoe mooier, lichter en liefdevoller de wereld zal zijn. En het is mijn taak om die zielsgedreven ondernemers te inspireren en ondersteunen alles uit zichzelf, hun bedrijf en het leven te halen, zodat zij op hun eigen unieke manier maximaal van waarde kunnen zijn voor die nieuwe wereld. Een leven en business in lijn met je levensmissie.

Maasdijk 18
Zwartewaal, Zuid-Holland 3238 LB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie