Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Doorbraakdagen

8 juni | 10:00 10 juni | 17:00

Wil jij meer grip op jezelf en je leven? Tijdens de 365 Doorbraakdagen maak je in 3 dagen een plan om meer uit je leven te halen en meer geluk te ervaren. Kom doorbreken bij David de Kock en Arjan Vergeer van 365 Dagen Succesvol.

Herken je dat gevoel? Dat het lijkt alsof je elke dag harder moet lopen? Dat de maatschappij elke dag meer en meer van je vraagt? Je voelt je gestresst en opgejaagd en lijkt steeds minder van het leven te kunnen genieten. En dat terwijl als je op social media kijkt, het lijkt alsof iedereen wél zijn dromen achterna gaat. Je voelt je er opgejaagd door – en ergens voel je: ik wil dit niet langer zo.

Ben je klaar met uitstellen van je keuzes? Het eindeloos piekeren? Te weinig tijd vrij maken voor de dingen die voor jou belangrijk zijn? Dan zijn de Doorbraakdagen op 8, 9 en 10 juni voor jou. Maak 3 dagen vrij voor jezelf en kom erachter wat je echt motiveert, de belemmerende overtuigingen die je in de weg staan, neem afscheid van oud zeer en geef een boost aan je leven.

€197 incl. btw
Wiltonstraat 56
Veenendaal, Utrecht 3905 KW Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie