Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DRAMAQUEEN

10 november 2022 | 09:30 11 november 2022 | 17:30

DRAMAQUEEN, van crazy b*tch naar de Queen of Vulnerability. DRAMAQUEEN is het event voor ondernemers die baanbrekend zijn, een grootse missie hebben en zich écht anders willen positioneren. In dit tweedaagse event met Renee Westerbaan zijn de spotlights op jou gericht. Durf je het aan?

 

In een overvloedige markt red je het niet meer alleen met kennis en expertise om je klant in het hart te raken en de impact te maken waarvoor je bedoeld bent. En in een wereld waar veel waarde gehecht wordt aan kennis, hecht ik met DRAMAQUEEN waarde aan de beheersing van je emoties en het drama dat ervoor zorgt dat jij jezelf nu inhoudt, kleiner houdt dan het grote potentieel dat in je zit en jezelf nog niet vrijuit durft te uiten in je verlangens, visie en dromen.

DRAMAQUEEN is een uniek concept waarbij je in twee dagen (10 en 11 november) in een theater, op een podium, in een intieme, veilige groep gelijkgestemden, bevrijd van de beschermingslagen die je nu afremmen in plaats van activeren. Op de meest speelse, lucratieve en dramatische manier. On stage. Met de spotlights op je gericht. Durf je? 

Info & tickets DRAMAQUEEN: betalen in 3 termijnen

€2222 excl. btw

Wil je all in? Dan is LUXURIOUS DRAMAQUEEN iets voor jou. In deze optie krijg je toegang tot de twee theaterdagen op 10 en 11 november én je laat mij de hotelovernachting (in een prachtig hotel dat gevestigd is in een oude kerk) + diner (in een chique de friemel restaurant waar zelfs je tas een eigen krukje heeft) regelen. Deze optie is er als je ook een uplevel wil maken in de mate waarin je in staat bent overvloed te kunnen ontvangen. 
Info & tickets luxurious: betaling in één keer
Info & tickets luxurious: betaling in drie termijnen

Leenderweg 65
Eindhoven, Noord-Brabant 5614 HL
+ Google Maps