Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Familieopstellingen voor businessgroei

2 februari | 09:30 17:00

Je wil die plek innemen waarvan je aan alles voelt dat ie voor jou bedoeld is en alleen voor jou. Voor niemand anders. Toch is er ‘iets’ wat je blokkeert om daar gewoon in te stappen. Om het gewoon te gaan doen. Om jouw unieke plek helemaal te claimen. Bij Florentine ga je dit aan in mooie opstellingen!

 

Je business loopt lekker. Prima omzet, fijne klanten en een leuke following. Daarnaast een leuk sociaal leven met vrienden, mede ondernemers en misschien kids. Niks te klagen zou je zeggen, want ‘hallo, kijk even hoe goed je het hebt’.

Je zou toch helemaal heerlijk tevreden en gelukkig moeten zijn?

Toch wringt er iets. Er borrelt iets. Je voelt een verlangen naar meer. Er wil iets door je heen bewegen wat grootser is dan jij. We hebben het niet over meer materiële dingen, want je weet inmiddels wel dat dat niet echte overvloed is.

Dit gaat dieper. Het is een verlangen van je ziel. Een verlangen naar meer vervulling, verruiming, voldoening en vieren.

Tijdens deze live dag duiken je in de magie van Familieopstellingen, met een goede dosis humor. Want seriousness rondom persoonlijke ontwikkeling is er al genoeg. Het innemen van jouw eigen plek heeft directe invloed op jouw business groei en succes. Alle vertragingen en versnellingen in jouw business groei en succes vinden hun oorsprong in jouw familiesysteem.

Verwacht na deze dag dat het nóg meer gaat stromen in je leven en business dan het al doet. Een dag vol fun, helderheid en gedragenheid.

€197 excl. btw

Inclusief volledig verzorgde lunch

Bolgerijsekade 3a
Vianen, Utrecht Nederland
+ Google Maps