Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hanni eindejaarsWORKATION

11 december 2022 | 08:00 16 december 2022 | 17:00

Hoe zou het zijn om jezelf helemaal te laten verwennen,⁠
je te laten betoveren door het prachtige Oostenrijkse berglandschap,
te genieten van waanzinnig eten,
een luxe spa,
alle tijd en ruimte om te doen wat JIJ wilt
én je business te laten groeien?
Dit kan tijdens een hanni workation en doe je met gelijkgestemde onderneemsters en een waardevol (ipv overvol) programma!


Deze eindejaarsWORKATION start op 11 december en is de perfecte tijd voor een workation. Voordat je het weet word je in deze maand meegevoerd door van alles en nog wat, vooral dingen die anderen belangrijk vinden. Niet als je er nu voor kiest jezelf deze eindejaarsWORKATION met Sharona Bolander als gastspreker te gunnen.

Sharona is niet zomaar een business coach, zij gaat veel verder en combineert marketing, strategie en innerwork.
Tijdens deze workation combineren we innerwork & praktische business sessies. Met als eindresultaat een concreet marketing jaarplan voor 2023. Een authentieke en slimme strategie waarmee je dichtbij jezelf blijft. Verder dan one-size-fits-all strategieën en je wordt geholpen om een nieuwe manier van marketing te creëren die echt bij jezelf past.

De ideale start voor jou en je bedrijf van het nieuwe jaar.

Alle hanni workations zijn vol luxe, je wordt helemaal in de watten gelegd en hebt zo de mentale en praktische rust om AAN je bedrijf te werken én echt te genieten. Je krijgt gegarandeerd nieuwe inzichten en focus. Er is alle tijd en ruimte om volledige te ontspannen, geïnspireerd te raken en veel te creëren.Genieten van de me-time, culinaire verwennerijen, de prachtige omgeving in de bergen en de groep. Niets moet, alles mag. Echt even uitzoomen en vanuit een nieuw perspectief naar jezelf en je bedrijf kijken.

Gun jij jezelf én je bedrijf dit? 

€1490 vanafprijs incl. btw
 
Rain 100
Leogang, 5771 Oostenrijk
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie