Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hart en Zakelijk: Bevrijd de vrouw die in jouw zit!

25 november 2022 | 10:00 27 november 2022 | 19:00

Kiezen en gaan voor jouw dromen is niet altijd even makkelijk. Tijdens dit 3 daags retreat bij Jonathan Bouter leer je de persoon los te laten die je denkt te moeten zijn, leer je nog beter voor jezelf te kiezen, leer je jezelf nog beter kennen en krijg je antwoorden op de vraagstukken waar je nu tegen aanloopt.


Hart & Zakelijk is een 3 daagse retreat waarbij wij de vertaalslag maken van wat jij diep van binnen wilt (in jouw hart) en hoe je dit nog beter kunt uiten richting de buitenwereld.
Jij wordt gezien en wat jij wilt mag er ook allemaal zijn en sterker nog, wij zullen de grootste cheerleaders zijn van jouw verlangens en dromen!

Maar we gaan dit retreat niet de hele tijd stil zitten. Dus naast het gewone programma gaan we ook bewegen, dansen, doen we yoga, boxen, breathwork en nog veel meer. Allemaal om de verbinding te maken tussen jouw lichaam en hoofd. Wij leven namelijk al te veel in ons hoofd en er gebeuren vaak mooie dingen als je contact leert te maken met jouw lichaam.


Waar je ook tegenaan loopt, welke blokkade, twijfel of angst je ook voelt. Na deze 3 daagse reis ga jij de transformatie en de vrijheid ervaren om daarmee om te kunnen gaan.


Het gaat het weekend van je leven worden gevolgd door een 6 weekse Afterparty om alles wat je deze 3 dagen geleerd hebt te implementeren in jouw leven/onderneming.


Ga jij mee op deze (zaken) reis?

€1111 excl. btw

Hoi ik ben Jonathan, 36 jaar oud en ik woon samen met mijn verloofde en twee kittens in Lelystad.
Ik heb een brede achtergrond, van militair, veteraan, naar gevangenis bewaarder en werken in de gehandicaptenzorg.
Deze achtergrond gebruik ik al 4 jaar als ondernemer en coach om mijn klanten (ondernemende moeders) vrij te breken om meer zichzelf te kunnen zijn.
Of zoals ik dat zeg: “Gelukkige moeder, succesvol bedrijf!”

De Hantert 6
Sint Agatha, Noord-Brabant 5435 XB Nederland
+ Google Maps