Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ode aan de Yoni Retraite

21 april | 10:00 24 april | 11:00

Tijdens deze vierdaagse reis duik je met Maartje en Imaya van Ode aan de Yoni in de eeuwenoude wijsheden en oefeningen/rituelen vanuit het Taoïsme en Tantra om onszelf, ons vrouwelijke lichaam, en vooral onze yoni en sensualiteit dieper te ont-moeten, (h)erkennen, te voelen, te horen, te zien, te eren en te doen ontwaken.

Hiermee zal onze zelfliefde en eigenwaarde ontvouwen van binnen uit. We komen dit weekend samen om op ontdekking te gaan in onze Yoniverse. Verbonden in ongedwongen Sisterhood, op een prachtlocatie in de bossen met daarbij heerlijk eten, gemaakt door onze privé chef.

We gaan ons dit weekend onderdompelen in een reis, waarbij jouw Yoni centraal staat. We duiken in de eeuwen oude wijsheden en oefeningen/rituelen vanuit het Taoisme en Tantra. Je zal de stem van je Yoni ontmoeten en hiermee ook haar mening, wijsheid, intuïtief weten en verlangens. We zullen ons dieper verbinden met onze erotische onschuld en onze persoonlijke ‘turn on’. Blokkades en belemmerende gedachtes zullen wegsmelten, zodat onze levensenergie weer mag stromen en zo onze sensualiteit zal toenemen.

We nodigen je uit om je Yoni te ont-dekken, re-claimen en te vieren. Jouw Yoni, een waardevol deel van het vrouwelijk lichaam dat vaak vergeten, genegeerd of beschaamd is. Deze reis zal gegrond zijn in een veilige bedding waar ruimte is voor alle emoties. We zullen dansen, knuffelen, ons verbinden met moeder aarde, heerlijk eten en bovenal versmelten in de krachtige energie van sisterhood. 

€888 incl. btw

Toen Imaya en Maartje elkaar ontmoetten was Maartje op een innerlijke reis naar meer zelfliefde & verbinding met haar vrouwelijkheid, sensualiteit en seksualiteit. Imaya had hier al heel wat jaren innerlijk werk in gedaan, en ook al prachtige evenementen op Koh Phangan in Thailand gehost & overgedragen aan vrouwen daar.

Door de fantastische plek Avani (waar Maartje kwam te wonen), de kennis en wijsheden van Imaya en de organisatie skills van Maartje ontstond Ode aan de Yoni. Ook hosten we tegenwoordig online yoni-ei workshops en vrouwencirkels.

Het Hoog 3
Helvoirt, Noord-Brabant 5268LL Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie