Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online breathwork sessie

1 december 2022 | 19:00 20:30

Wil jij werken met wat je de hele dag doet? In deze online ademsessie met Nick leer je werken met je adem. Door een intentie die je samen gaat zetten op dat moment. Of je nou meer ontspanning of juist meer energie wilt, in deze sessie kun je alle kanten op.

Je emoties beïnvloeden je adem. Zo ervaren veel mensen stress, dat ook zijn weerslag heeft op je adem en daarmee op je organen, je zenuwstelsel en meer. Gelukkig kun je met je adem ook je emoties beïnvloeden. Door bepaalde ademoefeningen en technieken toe te passen kun jij jezelf weer activeren, inspireren en/of kalmeren. Zo ook in deze sessie!

In de sessie deelt Nick ook meer over de wetenschap achter de adem. Vervolgens neemt hij je mee in een meditatie, activatie en vervolgens in de ademsessie.

Via onderstaande button kun je Nick een mail sturen om mee te doen. Betaling gaat op dit moment nog laagdrempelig via een tikkie. Je kunt hem ook op Instagram @indenaamvan een berichtje sturen. Laat vooral even weten dat je via Jeuvie komt.

€20 incl. btw

Nick vind het belangrijk dat niet alleen de ervaring bijzonder is, maar dat je er ook echt wat aan hebt. In zijn sessies krijg je daarom ook verschillende schrijfopdrachten. Naast ademwerker is Nick ook schrijver en hij helpt je daarmee tot jouw kern te komen. Ook is de wetenschap erg belangrijk voor Nick, want het mooie aan ademwerk is dat het echt werkt. Op die manier wil hij ademwerk toegankelijk maken voor iedereen. Van yogajuf tot kroegbaas. 

Liggend beeld: Bart van der Peijl
Portret: Romé Schmidt