Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Challenge: Ready, Set, Action

1 april | 10:00 28 april | 11:30

We hebben een nieuwe Challenge voor je! ‘Ready, Set, Action’. Hierin begeleid Alex met haar team jou één maand lang. In die ene maand ga je een duidelijk verschil maken voor de rest van jouw jaar. Dat is nogal een belofte, maar we weten dan ook dat we met unieke informatie en de energetische afstemming een gouden moment in handen hebben. Pak jij deze kans?

Actie
Je hebt vast dromen en ambities, maar om deze te realiseren is er gerichte actie nodig. Tijdens deze challenge gaan we actie ondernemen, gebaseerd op een interne keuze. Of je nu een kleine of grote stap wilt zetten, deze challenge zal je helpen om je doelen en ambities te realiseren. 

​Gedurende deze maand zul je elke dag een stap zetten richting jouw doel. Het kan een kleine of grote stap zijn, maar elke stap brengt jou dichterbij jouw droomleven. Wij zullen je tijdens deze challenge ondersteunen en motiveren om actie te ondernemen en jezelf uit te dagen om verder te gaan dan je comfortzone.

​Deze challenge is geschikt voor iedereen die klaar is om actie te ondernemen en meer impact te maken. 

​Doe mee en ontdek hoe je jouw aantrekkingskracht kunt vergroten en jezelf op een nieuwe manier kunt presenteren aan de buitenwereld!

Contactmomenten
Deze challenge duurt maar liefst de hele maand april. Er zijn dan ook sessies op meerdere momenten:
– 1 april // 10.00 tot 12.00 uur // openingssessie
– 3 april // 10.00 tot 11.30 uur // inhoudelijke sessie
– 5 april // 10.00 tot 11.30 uur // inhoudelijke sessie
– 12, 19 en 26 april // 13.30 tot 14.30 uur // Q&A
– 28 april // 10.00 tot 11.30 uur // afsluitende sessie

€99 excl. btw

Ik ben Alex, jouw host en supporter tijdens jouw pad. Ik voelde me lange tijd vast zitten in een onzichtbare kooi van meningen en manieren. Ik keek om mij heen en zag mensen hard werken, met weinig vrije tijd en vooral weinig lol. Ik zag stress, haast, routines en verplichtingen. Ik stond stil en kwam tot het akelige besef dat ik per ongeluk mezelf had wijsgemaakt datzelfde te willen en daar exact naar op weg was. Gelukkig kwam dit besef op tijd en ik besloot tegen alle verwachtingen van iedereen, inclusief mijzelf, in te gaan. Ik zie mezelf als een strijder voor vrijheid. Een “Freedom Rebel” if you will. En als Freedom Rebel stop je met kijken naar anderen. Je maakt keuzes vanuit jouw eigen intuïtie en beslist zelf hoe jij jouw leven wilt inrichten.