Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Sunday Sessions

Sunday Sessions

26 februari | 08:00 17:00

De perfecte manier om de week ontspannen af te sluiten én een nieuwe week te starten samen met Jennifer Leijendekkers! De zondag is voor velen een dag waar de ‘Sunday anxiety’ in kickt. To do’s die ineens weer door je hoofd schieten, stress over komende (werk)afspraken, verplichtingen, de druk van verwachtingen, heimwee naar het weekend (terwijl je er nog in zit, hoe irritant?!) en voor je het weet breng je de avond door met een onrustig koppie én lijf in plaats van ontspannen zoals je zou willen.

Niet met de Sunday Sessions leukerd! Deze middagen zijn helemaal ingericht om jou met een leeg koppie en een voldaan gevoel je week af te laten sluiten én een nieuwe te starten. En daar heb je vervolgens de rest van de week en maand profijt van.

Hoe ziet de middag eruit?
Je komt aan in een fijne, lichte, zaal in Utrecht (gratis parkeren op zondag en bushalte voor de deur).  Terwijl je een kopje thee voor jezelf inschenkt maak je kennis met de andere leukerds die deelnemen.

De middag wordt geopend met een meditatie die ervoor zorgt dat je lekker ontspant. Hierna volgt een tweede deel wat iedere keer anders zal zijn, maar wat ervoor zorgt dat jij met een ontspannen, voldaan en helder gevoel naar huis gaat. Denk aan: een visualisatie, cacao ceremonie of een schrijfoefening.

Iedere middag ziet er anders uit, maar alle middagen zijn zo ingericht dat jij de verbinding met jezelf verstevigd, kan ontspannen en tot jezelf komt.

€75 incl. btw
Blauwkapelseweg 115
Utrecht, Utrecht Nederland
+ Google Maps