Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verkoop jouw goud!

4 november 2022 | 10:00 17:00

Jij bent uniek. Dus waarom jouw bedrijf, aanbod en marketing nog niet? Ontdek op deze livedag met Rosanne Boxum waar jouw unieke goud zit, waardoor je onvergelijkbaar wordt met concurrenten.

Leer hoe je een simpel aanbod op jouw eigen manier positioneert als expert. En master deze ene skill waardoor klanten voor jou kiezen en prijs geen issue meer is. Een uniek event waar intuïtie en strategie samengaan.

In de wereld van ondernemen lijken er twee kampen te ontstaan. Of keiharde doelen stellen, strategische stappenplannen en ‘gewoon gaan’. Of alles op flow, energie en ‘wel zien wat komt’. Terwijl de magie juist zit in EN EN. En doe waar je super veel energie van krijgt én daar ook goed geld mee verdienen. En veel plezier hebben én goed resultaat halen bij je klanten. Mis je continuïteit, overzicht en rust in je business? Voel je nog niet die vrijheid waarvoor je bent gaan ondernemen? Dan is het tijd om BAAS in business te worden. Met een uniek aanbod waar jouw hart van in vuur en vlam staat en je opvalt tussen de massa.

Wat je sowieso uit het event gaat halen:

  • 3 ingrediënten wat jouw unieke gouden combi maakt, zodat je onvergelijkbaar wordt en opvalt in de massa.
  • Hoe je die in kan zetten in je marketing, waardoor je ideale klanten aantrekt.
  • Heb je een duidelijk plan voor de komende maanden, zodat je tegen de recessie bestemd bent.
  • Welk ene element nodig is om te verkopen zonder salesy te zijn.
  • En heb je een tof netwerk van gelijk gestemden! En dat kan voor de komende maanden zomaar eens het verschil gaan maken.

Jij leert anders te denken. Waardoor je anders gaat doen. Onvergelijkbaar wordt en andere, betere resultaten haalt dan je tot nu toe voor mogelijk hield.

€150 excl. btw
Burgemeester Drijbersingel 25-U
Zwolle, Overijssel 8021 DA Nederland
+ Google Maps