Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrouwencirkel voor Moeders: (H)erkenning

21 juni | 19:30 21:30

Voel jij je wel eens alleen in het moederschap? Alsof niemand écht begrijpt waar jij doorheen gaat? Als je de geluiden om je heen hoort lijkt het of het bij de rest toch allemaal net wat makkelijker gaat en ervaar je weinig herkenning. Of je hebt een vriendin waarbij het duidelijk veel moeizamer gaat waardoor je niet durft te ‘klagen’ over jouw situatie. En als je dan wél een keer je ellende uit, krijg je weer goedbedoeld advies waar je totaal niet op zit te wachten.

Je wil gewoon even gehoord worden. Begrepen worden. Voelen dat jij niet de enige bent die hier doorheen gaat. Jouw verhaal kunnen delen zonder dat er direct een oplossing klaarligt. Je wil dat het er gewoon even mag zijn en dat er iemand is die jou ziet. Die jou steunt.

Vrouwencirkel
In de vrouwencirkel voor moeders komen we samen om te delen en helen. Lisa helpt je de verbinding met jezelf te hervinden en tijdens deze reis word je gesteund en gehoord door gelijkgestemde moeders. De cirkel is een safe space waar jij al jouw maskers mag laten vallen en volledig je ongefilterde zelf mag zijn. Je hoeft het niet alleen te doen, lieve moeder. Ook jij mag gedragen worden.

Aan de hand van geleide meditaties, reiki en andere oefeningen gaan we jouw opgekropte emoties uiten, doorvoelen en loslaten. Je doet dit in een cirkel met gelijkgestemde moeders die het belang inzien van het dieper helen van zichzelf.

Extra: Geef aan dat je via Jeuvie komt en je ontvang een gratis kaartlegging – ‘verleden heden toekomst’

€44 incl. btw

Ik ben Lisa en ik help moeders van jonge kinderen de verbinding met zichzelf hervinden. Ik neem je als holistisch therapeut mee op reis naar jezelf, buiten al je rollen om. We keren terug naar jouw diepste kern. Jouw leven kan een stuk lichter worden, écht. Je hebt daarvoor wel de diepte in te duiken en jezelf in meerdere lagen te helen. Maar hey, heb je enig idee wat je daarvoor terug krijgt? Hoe het leven eruit ziet als je door de kortstondige pijn van groei bent gegaan? Ik kan het proberen in woorden te vatten maar ik heb veel liever dat je het zelf ervaart. Het is een ongekende bevrijding.

Graaf Jan van Nassaustraat 8A I-II
Rotterdam, Zuid-Holland 3051 GE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie