Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrouwencirkel voor Moeders: Jouw droomleven

20 april 2023 | 19:30 21:30

Wat wil jij écht? Waar verlang jij naar? Hoe ziet jouw leven eruit als alles mogelijk is? Als je geen beperkende overtuigingen had die jou tegenhouden? Tijdens deze cirkel bij Lisa tunen we in op jouw kern om te ontdekken wat jij het liefste wilt en we gebruiken de energie van de nieuwe maan om jouw verlangens om te zetten naar de werkelijkheid.

De nieuwe maan staat voor een nieuwe start. Het kan echt anders! We doorbreken patronen en nemen afscheid van alle stemmen in jouw hoofd die ruis genereren en jou beperken om jouw leven in te richten op jouw voorwaarden. Dit doen we door middel van geleide meditatie, reiki en verschillende oefeningen. Je doet het niet alleen. Je bent in deze cirkel verbonden met gelijkgestemde moeders waar je herkenning vindt en je gesteund voelt.

Vrouwencirkel
In de vrouwencirkel voor moeders komen we samen om te delen en helen. Lisa helpt je de verbinding met jezelf te hervinden en tijdens deze reis word je gesteund en gehoord door gelijkgestemde moeders. De cirkel is een safe space waar jij al jouw maskers mag laten vallen en volledig je ongefilterde zelf mag zijn. Je hoeft het niet alleen te doen, lieve moeder. Ook jij mag gedragen worden.

Aan de hand van geleide meditaties, reiki en andere oefeningen gaan we jouw opgekropte emoties uiten, doorvoelen en loslaten. Je doet dit in een cirkel met gelijkgestemde moeders die het belang inzien van het dieper helen van zichzelf.

 

Extra: Geef aan dat je via Jeuvie komt en je ontvang een gratis kaartlegging – ‘verleden heden toekomst’

€44,00 incl. btw

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Ik ben Lisa en ik help moeders van jonge kinderen de verbinding met zichzelf hervinden. Ik neem je als holistisch therapeut mee op reis naar jezelf, buiten al je rollen om. We keren terug naar jouw diepste kern. Jouw leven kan een stuk lichter worden, écht. Je hebt daarvoor wel de diepte in te duiken en jezelf in meerdere lagen te helen. Maar hey, heb je enig idee wat je daarvoor terug krijgt? Hoe het leven eruit ziet als je door de kortstondige pijn van groei bent gegaan? Ik kan het proberen in woorden te vatten maar ik heb veel liever dat je het zelf ervaart. Het is een ongekende bevrijding.

Graaf Jan van Nassaustraat 8A I-II
Rotterdam, Zuid-Holland 3051 GE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie