Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrouwencirkel voor Moeders: Opgekropte emoties

29 maart | 19:30 21:30

Je bent een moeder die zich regelmatig inhoudt. Tegenover je kind(eren), partner, familie maar ook tegenover jezelf. Je bent bereid zoveel voor je gezin en omgeving te zorgen dat je vaak jezelf achterop stelt en maar even dealt met wat er speelt. ‘Dat komt later wel.’ Maar wanneer is later, lieve moeder? Wanneer is er ruimte voor jouw emoties? Wanneer neem jij echt de tijd om de verbinding met jezelf weer te vinden? Om niet langer alles weg te wuiven maar daadkrachtig te staan voor wat jij ervaart? In deze vrouwencirkel van Lisa neem je hier de tijd voor.

In de vrouwencirkel voor moeders komen we samen om te delen en helen. Lisa helpt je de verbinding met jezelf te hervinden en tijdens deze reis word je gesteund en gehoord door gelijkgestemde moeders. De cirkel is een safe space waar jij al jouw maskers mag laten vallen en volledig je ongefilterde zelf mag zijn. Je hoeft het niet alleen te doen, lieve moeder. Ook jij mag gedragen worden.

 

Aan de hand van geleide meditaties, reiki en andere oefeningen gaan we jouw opgekropte emoties uiten, doorvoelen en loslaten. Je doet dit in een cirkel met gelijkgestemde moeders die het belang inzien van het dieper helen van zichzelf.

 

Extra: Geef aan dat je via Jeuvie komt en je ontvang een gratis kaartlegging – ‘verleden heden toekomst’

€44 incl. btw

Ik ben Lisa en ik help moeders van jonge kinderen de verbinding met zichzelf hervinden. Ik neem je als holistisch therapeut mee op reis naar jezelf, buiten al je rollen om. We keren terug naar jouw diepste kern. Jouw leven kan een stuk lichter worden, écht. Je hebt daarvoor wel de diepte in te duiken en jezelf in meerdere lagen te helen. Maar hey, heb je enig idee wat je daarvoor terug krijgt? Hoe het leven eruit ziet als je door de kortstondige pijn van groei bent gegaan? Ik kan het proberen in woorden te vatten maar ik heb veel liever dat je het zelf ervaart. Het is een ongekende bevrijding.

Graaf Jan van Nassaustraat 8A I-II
Rotterdam, Zuid-Holland 3051 GE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie