Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

What women want

27 mei | 09:30 17:30

Mano & Sjoerd komen in hun werk veelvuldig in contact met de dynamiek tussen mannen en vrouwen. Het aantrekken en het afstoten. De balans zoeken tussen kwetsbaar en krachtig zijn. Deze dag willen zij je bewust laten worden wat er nog tussen jou en je droomleven in staat.

Mannen en vrouwen lijken in veel opzichten op elkaar, maar er zijn ook een aantal grote verschillen. Bijvoorbeeld hoe de seksuele energie wordt geactiveerd en door ons lichaam stroomt. De snelheid waarmee een man opgewonden kan worden en daarmee vergeleken de langere aanloop voor seksuele opwinding bij de meeste vrouwen.

Dit maakt onder andere dat sommige mannen onveilig zijn of onveilig aanvoelen voor vrouwen. En veiligheid is toch de basis voor plezier maken. Mannen mogen leren om hun seksuele energie te beheren, zonder deze te onderdrukken. Onderdrukking maakt deze krachtige energie namelijk alleen maar gevaarlijker. Te veel voorbeelden zijn te vinden om ons heen.

Een man kan ook te onzeker zijn geworden en met een gecastreerd gevoel door het leven gaan. Geen contact meer met de krachtige agressie die als goed gebruikt de perfecte stootkracht kan geven om een doel te bereiken of je hartsverlangen. Verwrongen kan agressie natuurlijk ook dingen stuk maken. Op tijd met je agressie werken is daarom essentieel, zeker als gemiddeld fysiek sterkere geslacht.

Wat willen vrouwen eigenlijk van een man?

Mano & Sjoerd komen in hun werk veelvuldig in contact met de dynamiek tussen mannen en vrouwen. Het aantrekken en het afstoten. De balans zoeken tussen kwetsbaar en krachtig zijn. Deze dag willen zij je bewust laten worden wat er nog tussen jou en je droomleven in staat. Dit is natuurlijk een levenslange weg met vallen en opstaan, waarin we als mannen veel van elkaar kunnen leren. Deze dag is een introductie van de jaartrainingen die na de zomer van start gaat. Jij gaat daarbij jouw vooraf bepaalde doelen najagen. Eén ding weten zij zeker. Na deze training ben jij vele malen dichter bij je authentieke mannenkracht dan daarvoor.

Inclusief lunch, water en thee. 

€199 incl. btw
Noord-Holland + Google Maps