Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Your Beautiful Self weekend

9 juni | 17:30 11 juni | 15:30

Stel je eens voor…. Je wordt, samen met een klein groepje andere vrouwen, een weekend helemaal ontzorgd. Je hebt geen verantwoordelijkheden, behalve naar jezelf toe. Dat kan dit weekend bij Floor Mommers!

Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling, wordt je bewust van je (belemmerende) overtuigingen en leert van Krista Bonekamp (hoofdcoach bij Anders Kan) hoe je die overtuigingen om kunt buigen en uit je comfortzone kunt stappen; wat kan er allemaal veranderen als jij besluit om uit je comfortzone te gaan?

Bereid je voor op een weekend waarin je in je kracht komt te staan. Ik laat dat zien op de foto’s die ik van je maak. Als je die later terugziet kun je telkens opnieuw trots zijn op wie je bent!

Geef bij aanmelding/inschrijving aan dat je via Jeuvie komt en je ontvangt een extra cadeau in de goodiebag!

€777 incl. btw

Het is mijn missie om vrouwen door middel van fotografie met (meer) liefde naar zichzelf te laten kijken. Ik ben 39 jaar en woon in Naarden met mijn twee mannen; Duuk (6) en Donald (42). Ik hou van gezelligheid maar ook van rust, van ongezond eten maar ook van gezond leven, van Netflixen maar ook van buiten zijn. Ik vind over het algemeen iedere dag een feestje. Ik heb mijn hart verloren aan het fotograferen van prachtige, liefdevolle, fijne, speelse, vrolijke, oprechte mensen. Ik gun het je zo enorm om te genieten van foto’s van jezelf! Een foto is wat mij betreft namelijk niet alleen een herinnering voor later, het is vooral een ‘trots zijn op het nu’.

Ligtenbergerweg 12
Nijverdal, Overijssel 7441 PG Nederland
+ Google Maps