Simone mediterend op een bankje tussen de planten

Over Jeuvie

Jezelf de vrijheid geven om alles te mogen zijn én niets te hoeven zijn. Daar staat Jeuvie voor.

Het helemaal mens zijn en alles omarmen wat daar bij hoort. Het genieten van het leven en alles wat het leven je te bieden heeft. Het spelen en leven in het licht. Maar ook het zijn in het hier en nu. Met alles wat er is en wat je voelt. Het gaan naar het donker wanneer het nodig is en je dat voelt.

Bij Jeuvie geven we je de mogelijkheden om datgene te doen wat in het moment goed voelt voor jou. Alle verschillende events geven je die mogelijkheid. En we denken graag met je mee als je daar een vraag over hebt.

Mijn ontdekkingsreis

Ik ben iemand die tot mijn 28e grofweg alleen maar in de masculiene energie zat. Dat wil zeggen: knallen, doorgaan, actie, assertiviteit, angsten overwinnen etc. Ik had weinig tot geen tijd om stil te staan. Ik genoot daar meestal van! Maar als ik eens een momentje voor mezelf wilde pakken, lukte dat meestal niet.

Via het persoonlijke ontwikkeling en het ondernemerschap groeide mijn interesse voor spiritualiteit. Op events mocht ik ervaren hoe magisch het is om in een diepe meditatie te zitten. Dat ga ik thuis ook doen! Dacht ik… Ik kocht gelijk een meditatiekussentje (actie!). Alleen ging ik er nooit op zitten. Mijn toenmalige coach probeerde het me zo makkelijk mogelijk te maken, maar ik deed het niet. Het lukte me niet om even stil te staan. Ik vond het allemaal mega leuk wat ik deed, dus mijn energiepotje was nog wel in balans. Maar genoot ik er écht van? Nam ik de tijd om er écht van te genieten? Of was ik alweer bezig met het volgende? Want we moeten ons wel blijven ontwikkelen toch? Steeds uit onze comfortzone stappen! Een nieuwe coach nemen. Vroeger opstaan! Sporten! Enz. enz.

Tot ik het tijdens ademwerk (ja toch die persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit) een keer écht ervaarde: Wat maak ik het mezelf soms moeilijk!? Het leven is bedoelt om van te genieten! Want wat is het leven fantastisch! Met álles wat erbij hoort. Alle ups en downs.

De naam

De naam Jeuvie is ontstaan na een een lange tijd brainstormen over een passende naam. Een naam voor genieten van het leven, voor leven op jouw manier, voor mens zijn. Maar ook een naam waaruit blijkt dat we mogen spelen in dit leven. Dat het allemaal een groot avontuur is.

En zo werden twee Franse woorden aan elkaar gekoppeld. Jeu: spel, wat voor ons ook staat voor spelen en avontuur. En vie: leven.

Liefs,
Simone

Contact

Heb je een vraag? Wil je samenwerken? Wil je met je event op onze site staan? Neem contact op via onderstaand formulier.